Žilinský mestský hokejový klub bude mať nového generálneho manažéra

18.07.2013 Žilina

Žilina 15. 7. 2013 – Mesto Žilina, ako hlavný akcionár Mestského hokejového klubu Žilina a.s., zverejnilo v máji výberové konanie na funkciu generálneho manažéra. Žiadostí bolo predložených 9, z toho 5 uchádzači spĺňali podmienky, predložili všetky potrebné doklady a boli zaradení do výberového konania.

Výberové konanie na funkciu generálneho manažéra Mestského hokejového klubu Žilina a.s. (MsHK Žilina a.s.), ktoré prebehlo 10. júla 2013, pozostávalo z dvoch testov, prezentácie koncepcie riešenia problematiky MsHK Žilina a.s. a z overenia práce s počítačom.

Na základe hlasovania a výsledkov výberového konania na obsadenie funkcie generálneho manažéra MsHK Žilina a.s. navrhuje výberová komisia Predstavenstvu MsHK Žilina a.s. vymenovať do funkcie generálneho manažéra MsHK Žilina a.s. uchádzača - pána Ing. Imre Valáška.

„Dúfam, že tento transparentne vybraný najlepší uchádzač sa svojej funkcie zhostí zodpovedne a tým sa Mestský hokejový klub Žilina a.s. pod jeho vedením prepracuje časom na hokejovú špičku “ povedal primátor mesta Žilina Igor Choma.

Základné požiadavky na pracovnú pozíciu generálneho manažéra Mestského hokejového klubu Žilina a.s. boli: vysokoškolské vzdelanie, prax v riadiacich funkciách, prax v hokejovom klube, znalosť práce s počítačom (internet, word, excel), vodičský preukaz skupiny B. Ďalej sa požadoval prehľad o práci a štruktúre spoločnosti a o pracovnej činnosti s mládežou, samostatnosť, flexibilita, kreativita, bezúhonnosť, komunikatívnosť, analytické myslenie, presnosť, zodpovednosť. Uchádzači museli predložiť aj písomne vypracovaný koncept riešenia problematiky Mestského hokejového klubu Žilina a.s.

PhDr. Pavol Čorba
hovorca mesta
 

Vyberte región